Кращі портативні планшети: як правильно вибрати пристрій?

Опубліковано:
28 Січня, 2022 о 12:57

Планшет-мінікомп’ютер з сенсорним екраном – це невеликий пристрій, який дозволяє розважатися, працювати та залишатися на зв’язку в будь-якому місці. Його зручно брати з собою на переговори та в подорожі. Він дає можливість дивитися фільми й серфити, грати та переглядати ролики, кінострічки, спілкуватися в месенджері й навіть здійснювати дзвінки. Щоб пристрій повністю відповідав вимогам покупця, його вибирають по ряду важливих параметрів. Великий асортимент мегамаркету «Ашан» дозволить підібрати підходящу техніку для дому, навчання, роботи. На сайті https://auchan.ua/ua/portativnye-planshety/ можна вивчити пропозиції, оцінити параметри кожної моделі.

как выбрать планшет



Яким повинен бути розмір планшета?

При виборі рекомендують звертати увагу на розміри діагоналі. Вона повинна бути зручною для роботи з текстом, зображенням, графічними елементами. Деякі покупці вибирають апарати для перегляду роликів та фільмів. Для кожного підходить певні моделі з таким розміром екрану (вказаний в дюймах):

  • 7–8. Головна особливість таких апаратів в малому розмірі й ергономічності. Пристрій не займає багато місця, його можна складати в сумку. Його можна тривалий час тримати в руках та не втомлюватися.
  • 9–10. Великі й досить продуктивні моделі. Їх вага часто перевищує 450 грамів. Деякі підтримують технологію 3G/LTE, але не отримують розмовного модуля. Часто саме моделі такого формату вибирають покупці.
  • 11 та більше. Підходять для професійного використання – вони нерідко доповнені стилусом й клавіатурою.

В останньому випадку модель можна розглядати в якості альтернативи для ноутбука. Габаритів таких пристроїв цілком достатньо для відображення важливої інформації та розширення робочої області.

Розберіться з параметрами: які важливі?

планшеты

При виборі відповідного пристрою звертають увагу не тільки на розміри екрану, але й на такі характеристики:

  • Матриця та дозвіл. Для планшетів розміром від 9 дюймів й вище варто вибрати високу роздільну здатність, що забезпечить якісну картинку та дозволить із задоволенням переглядати ролики. Якість зображення залежить й від матриці. Придивитися варто до OLED або IPS (PLS).
  • Продуктивність. Щоб пристрої швидко реагували на команди, слід вибирати ті, які відносяться до середнього цінового сегменту та вище. Таких досить для середньостатистичного користувача.
  • Підтримка бездротової технології. Йдеться про LTE (4G), бездротового стандарту Bluetooth, Wi-Fi. Іноді останніх двох для роботи достатньо.
  • Параметри сховища. Для стрімінгу, веб-серфінгу, спілкування досить 16 Гб. Для зберігання музики, графічних елементів, фільмів потрібно більше пам’яті. Для розширення можливостей гаджета нерідко використовують SD-карти.

Оцінюють також ємність акумулятора. На окрему увагу заслуговують параметри камери, особливо для створювачів контенту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #auchan.ua, #планшет
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: