На Тернопільщині помер відомий політик і бізнесмен-аграрій

Опубліковано:
4 Січня, 2022 о 08:09
На Тернопільщині помер відомий політик та аграрій. Про передчасну смерть політика, аграрія Олега Євгеновича Клепача повідомив колишній голова ТОДА Степан Барна. 

 
“Щирі співчуття з приводу непоправної втрати – смерті Олега Клепача його рідним, близьким, друзям, його колективу та команді.

Олег був надзвичайно відповідальною, сильною, ініціативною, доброю людиною. Він багато років був членом нашої команди, спершу у Блоці Петра Порошенка, потім – у Європейській Солідарності, очолював партійну організацію у Тернопільському районі. У 2019-му Олег повернувся до розвитку власного бізнесу ПП «Хлібодар», що займається виробництвом хліба та хлібобулочних виробів, але політичної активності не залишив, – написав Степан Барна. –  Дуже шкода, що від нас так рано йдуть найкращі. Вся наша команда “Європейська Солідарність” на Тернопільщині цими днями розділяє біль від втрати з рідними Олега. Вічна пам’ять…”.



Відомо, що Олег Євгенович Клепач народився у 1971 році, останнє місце роботи – директор ПП “Хлібодар.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Клепач, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: