Рецепт пісного салату з сухариків і квасолі на Святий вечір

Теплий салат з додаванням хлібних сухариків і квасолі. Такий пісний салат може стати однією з 12-ти страв столу на Святий вечір, а може просто урізноманітнити меню в піст.

Читайте також

Рецепт ніжного і смачнющого м’яса у фользі
Що готувати в грудні: рецепти страв із сезонних продуктів
Рецепт гуляшу зі свинини: не дорогий і дуже смачний

Інгредієнти (на одну порцію):

Квасоля (відварна) – 4 ст. л.
Соєвий соус – 1 ч. л.
Хліб (пісний) – 2 скибки.
Морква – 1 шт
Цибуля ріпчаста (велика цибулина) – 1 шт
Олія соняшникова
Сіль за смаком
Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 1

Очистити цибулину і порізати не дуже дрібно. На сковороду наливаємо соняшникову олію. Обсмажуємо цибулю в олії до м’якості і прибираємо її зі сковороди.

Хліб беремо пісний. Скибочки хліба нарізаємо кубиками і викладаємо на сковороду в соняшникову олію. Обсмажуємо хліб до легкого золотистого кольору. Прибираємо сухарики зі сковороди. А в неї викладаємо терту моркву і тушкуємо її в маслі до м’якості. З’єднуємо сухарі і моркву.

Додаємо до моркви і сухариків цибулю. Висипаємо квасолю. Додаємо соєвий соус. Перемішуємо салат і в теплому вигляді подаємо до столу.

Смачного!

Останні новини: