110 км подолали учасники «Марафону у Нью-Йорку, який ніхто не хоче бігти»

Опубліковано:
31 Грудня, 2021

110 кілометрів уже подолали учасники “Марафону у Нью-Йорку, який ніхто не хоче бігти”. Другий етап забігу відбувся 29 грудня. Про це повідомила у мережі Facebook Галина Проців: 

Читайте також

На Тернопільщині відбувся благодійний марафон
За шість годин безперервного бігу тернополянка подолала понад 78 кілометрів
Юні туристи, скаути Тернопільщини прийняли участь у Всеукраїнському марафоні молодіжних наметових міні-таборів

«Cьогодні, 29 грудня 2021 року в місті Бережанах по вулиці Золочівській та околиці нашого міста пройшов другий етап “Марафону у Нью-Йорку, який ніхто не хоче бігти”. Марафон це символ незламності духу українського народу, це єднання і підтримка військових, які мужньо протистоять російським агресорам.

Учасниками були 13 осіб, які загалом пробігли 38 км. Перший етап марафону ми пробігли 72 км, 72+38=110 км. В наших планах пробігти 427 км, саме така протяжність лінії розмежування з неконтрольованими районами Донецької та Луганської областей. Наступний третій етап марафону запланований на 4 лютого 2022 року.

25-26 грудня ц.р. бережанські волонтери відвідали військових окремих підрозділів в околиці Нью-Йорка Донецької області.

Символічно ми сьогодні були разом: військові, волонтери і юні спортсмени. Вдячні за подячне слово командира військової частини А1461 підполковника Володимира Велігоші та усьому особистому складу частини, який вітав учасників марафону та дякував за їх підтримку.

Дякуємо за перевезення учасників марафону Олегу Місячку, тренеру ДЮСШ Марті Сеньків-Ковбасюк за фото та відео Сергію Люшняку»,написала Галина Проців.

null

 

 

null

 

 

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #марафон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: