М’ясо до новорічного столу: свинячі ребра у медово-гірчичному соусі

Опубліковано:
30 Грудня, 2021 о 21:45

1, 5 кг свинячих реберець, 1 цибулина, 5 лаврових листочків, 1 ч. л. духмяного перцю горошком, 5 зубців часнику, 2 ст. л. меду, 2 ст. л. гірчиці, 1 ст. л. соєвого соусу.

Читайте також



Рецепт ніжного і смачнющого м’яса у фользі
Що готувати в грудні: рецепти страв із сезонних продуктів
Рецепт гуляшу зі свинини: не дорогий і дуже смачний

Ребра обсмажити на розпеченій сковороді на мінімальній кількості олії з усіх боків, щоб утворилася скоринка. Викласти ребра в каструлю з киплячою водою, додати цибулю, лаврове листя, запашний перець, посолити за смаком, зменшити вогонь і варити півтори години при слабкому кипінні.

Дрібно нарізати часник, змішати із соєвим соусом, медом і гірчицею.

Розігріти духовку до 220° C. Дістати відварені реберця, обсушити, розрізати на окремі ребра, занурити в соус, розкласти на деко, застелене папером для випічки. Запікати 10-12 хвилин у розігрітій до 220° духовці C до утворення красивої скоринки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кухня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рецепт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Іскра проскакує значно швидше”: помічник капелана з Тернопільщини Степан Хміль про службу
20:15, 18 Липня, 2024

“Іскра проскакує значно швидше”: помічник капелана з Тернопільщини Степан Хміль про службу

Блоги

ТОП новини тернопільщини: