Простий рецепт соковитої запеченої корейки
- Опубліковано: Оксана Горобець
- —
- 26 Грудня, 2021 о 11:06
Склад продуктів: ½ кг свинячої корейки, 3 дрібку крупної солі, дрібку чебрецю (сухого) і розмарину (сухого), 4 зубчики часнику, 2 ст. л. рослинного масла, суміш мелених перців.
Читайте також
Блюдо запікається півгодини при високій температурі, після чого видаляється з печі, але не звільняється від покриття. Під фольгою воно залишається ще на 20 хвилин остигати. Це необхідно, щоб виділилися соки повернулися в м’ясо.
17:17, 8 Грудня, 2025
23:01, 6 Грудня, 2025
17:08, 28 Листопада, 2025