Тернополянину загрожує до п’яти років позбавлення волі © Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/ternopolyaninu-zagrozhuje-do-p-yati-rokiv-pozbavlennya-voli/

Опубліковано:
23 Грудня, 2021 о 12:40

Таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло, інше приміщення інкримінують працівники тернопільського районного управління поліції  37-річному місцевому мешканцю.

Читайте також



У Чорткові літній чоловік спокусився на чужий гаманець з 400-ма гривнями
Ховав під одяг: у Тернополі затримали крадія
Аферисти ошукали жителів Тернопільщини майже на 20 000 гривень

До працівників територіального підрозділу поліції надійшло звернення від жителя міста. Він попросив розшукати крадія, який заволодів його електроінструментами.

У ході розшукових заходів поліцейські встановили, що протиправне вчинив раніше не судимий тернополянин. Він проник в підвальне приміщення багатоповерхівки та викрав звідти сім одиниць інструментів. Майно він реалізував в ломбард, а кошти витратив на власні потреби.

Відомості про подію працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Перевіряється причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території  міста, інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #взломщик, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: