У Тернополі 17-річний житель Чортківщини викрав автомобіль у таксиста

Опубліковано:
26 Листопада, 2021 о 21:42

Співробітники Тернопільського районного управління поліції підозрюють 17-річного жителя Чортківського району у незаконному заволодінні транспортним засобом.

Неповнолітній спокусився на автомобіль, яким надає послуги таксі його знайомий. Про це сьогодні, 26 листопада, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.



Зі слів заявника, юного чортківчанина він знає лише декілька днів. Хлопець жалівся, що потрапив у неприємну ситуацію, і тернополянин пустив його пожити до квартири, яку орендує. Котрогось дня, повернувшись з нічної зміни, тернополянин міцного заснув, а коли прокинувся, то не застав у помешканні свого знайомого. Юнак пішов, прихопивши з собою ключі від автомобіля.

Поліцейські розшукали викрадача у Чортківському районі, звідки він родом. Автомобіль вилучили. Щодо неповнолітнього розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, що завдало значної матеріальної шкоди) Кримінального кодексу. За скоєне йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: