Шукаєте рецепт швидкого та поживного сніданку? У нас є один варіант для вас! Приготуйте солоні сирники з домашнім соусом песто. А смачно доповнюватиме страву слабосолений лосось або кілька шматочків прошуто.
Рецепт солоних сирників
Перегляньте також:
- Підприємці з Тернопільщини підозрюються у переправі чоловіків закордон
- Друге місце в Україні: ТНПУ лідирує за працевлаштуванням
Час: 40 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
– 300 г 5% домашнього сиру;
– 2 ст. л. рисового борошна;
– сіль;
– 1 сире яйце.
Приготування:
- Щоб отримати однорідну структуру сирників – перебийте домашній сир блендером або перетріть через сито.
Порада: Для того, щоб сирники тримали форму і не розтеклись по сковорідці, потрібно щоб творог був не занадто вологий. Для впевненості краще його віджати від зайвої рідини.
- Змішайте у глибокому посуді всі інгредієнти для страви.
- Сформуйте руками сирники.
- Обсмажте їх на невеликій кількості кокосової олії до готовності. Також їх можна випікати в духовці, щоб зменшити калорійність страви.
Рецепт соусу песто
Час: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
– 1 пучок свіжого базиліку;
– 1 зубчик часнику;
– сік 1 лимона;
– 2 ст. л. оливкової олії;
– 3 шт. волоського горіха;
– 30 г сиру пармезан;
– сіль;
– чорний мелений перець.
Приготування:
- Відділіть листя базиліку від стебел, їх ми використовувати не будемо – гірчать.
- Перекладіть всі інгредієнти в чашу блендера або в ступу та перебийте до однорідної консистенції.
- Такий соус песто можна зберігати в холодильнику протягом 3 – 4 діб. Смачного!