Поживно й апетитно / Фото інстаграм cook_julija_simonchuk

Інгредієнти:

  • 40 грамів льону;
  • 100 грамів води;
  • 100 грамів банана;
  • 2 – 3 столові улюблених ягід;
  • горіхи – на ваш смак.

Приготування:

  1. Льон необхідно залити водою на 8 – 10 годин і дати настоятися. Найкраще це зробити на ніч, щоб зранку продукт був готовим.
  2. Вранці помістіть льон у блендер, додайте банан та ягоди та перебиваєте близько 2 – 3 хвилин.
  3. Вилийте суміш в тарілку, додайте ягоди та за бажанням горішки.

Нехай смакує!

Чим корисна лляна каша

Вона містить у собі всі велику кількість вітамінів, мінералів та інших корисних речовин. Це надзвичайно потужний природний антиоксидант.

Льон називають стравою довголіття, а ще це природний протеїн та джерело енергії.