Для тих, у кого часу завжди обмаль, ця страва – просто знахідка. Перець, запечений у духовці з ароматними травами, виходить нереально смачним!
Перегляньте також:
- Підприємці з Тернопільщини підозрюються у переправі чоловіків закордон
- Друге місце в Україні: ТНПУ лідирує за працевлаштуванням
Отож, не гайте часу. Мерщій готувати смачну італійську закуску разом із нами!
Дуже смачно робити брускети з таким перцем, або можна його використовувати у салати чи основні страви, як додатковий гарнір,
– радить Володимир Ярославський.
Рецепт солодких перців по-італійськи
Час: 30 – 60 хвилин
Порції: 4 – 6
Перці по-італійськи / Фото зі сторінки Володимира Ярославського
Приготування:
- Ретельно помийте перці, звільніть від насіння й розріжте навпіл.
- Змастіть шкірку перців оливковою олією.
Перці по-італійськи / Фото зі сторінки Володимира Ярославського
- Розігрійте духовку до 180 – 200 градусів із верхнім обдувом.
- Викладіть перці на деко.
- Відправте перці до духовки запікатися доти, доки шкірочка не підгорить.
Перець по-італійськи / Фото зі сторінки Володимира Ярославського
- Дістаньте деко з перцями з духовки й накрийте харчовою фольгою.
- Дайте овочам охолонути й зніміть із них шкірку.
Перці по-італійськи / Фото зі сторінки Володимира Ярославського
- Перці посоліть, присмачте подрібненим часником, свіжою петрушкою, тим’яном і скропіть оливковою олією та бальзамічним оцтом.
Перці по-італійськи / Фото зі сторінки Володимира Ярославського
- Подавайте італійську закуску з козячим сиром.
Смачного!