«Опілля» виступило генеральним спонсором змагань з веслування на байдарках і каное

Опубліковано:
27 Серпня, 2021

У п’ятницю, 27 серпня, у Тернополі стартував чемпіонат України серед ветеранів з веслування на байдарках і каное. Генеральним спонсором цього змагання на водній арені «Тернопіль» стала пивоварня «Опілля».

Упродовж трьох днів у спортивному дійстві візьмуть участь майже 200 спортсменів зі всіх областей України. Серед почесних гостей заходу — президент Федерації каное України Сергій Чернишов і головний тренер збірної команди України, дворазовий олімпійський чемпіон Юрій Чебан. Церемонія відкриття та святковий парад спортсменів розпочнуться у суботу, 28 серпня, о 12.00.

За словами президента Федерації каное Тернопільщини Віктора Кузяка, чемпіонат України серед ветеранів з веслування на байдарках і каное — перше змагання національного рівня, яке відбувається у файному місті за останніх 20 років. Є всі підстави стверджувати, що проведення чемпіонату, а також поява в обласному центрі водної арени «Тернопіль» покладуть початок відкриттю центру водних видів спорту.

За традицією до організації та проведення спортивних змагань з веслування на байдарках і каное долучається корпорація «Опілля». Не став винятком і чемпіонат України серед ветеранів. Серед іншого, «Опілля» подбало про забезпечення всіх учасників питною водою.

«Дякуємо корпорації «Опілля» за сприяння і партнерство. Велике спасибі всьому колективу та керівнику підприємства Ярославу Івановичу Джоджику», — відзначив Віктор Кузяк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водомоторний спорт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #тернопіль, #тернопільські новини, #чемпіонат світу
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: