У Тернополі померла молода лікарка, донька екс-головного лікаря пологового Віктора Куценка

Опубліковано:
16 Липня, 2021

У четвер, 15 липня перестало битися серце доброї та світлої людини. Померла 32-річна Ірена Куценко. Про це сповістив громадський діяч Михайло Іваненко.

– Нещодавно при незрозумілих обставинах перестало битися серце батька Ірени, лікаря від Бога Віктора Васильовича Куценка (головний лікар Тернопільського пологового будинку з жовтня 2003 року до грудня 2019-го – авт.). Тепер смерть через страшну хворобу забрала доньку, – повідомив Михайло Іваненко.

Журналістам «Номер один» стало відомо, що Ірена Куценко страждала на онкозахворювання. Попри те, знаючи про смертельну хворобу, працювала у пологовому будинку на Замковій в УЗД-кабінеті. Коли біль став нестерпним,  її забрали в реанімацію, де певний час пробула. На жаль, молодий організм (народилася Ірена 12 серпня 1988 року) не зумів справитися зі страшною хворобою. Без дружини залишився чоловік, без матері – 12-річний син, пише тижневик “Номер один”

Панахида відбудеться в п’ятницю, 16 липня, о 19:00 в Будинку печалі, що в Тернополі на вул. Микулинецькій. Похорон пройде в суботу на Микулинецькому кладовищі.

Нагадаємо, батько Ірени, Віктор Васильович Куценко, помер і справді за загадкових обставин. Йому раптово стало погано в одному із закладів громадського харчування ввечері 13 грудня 2019 року, свідки викликали швидку. У лікарні його намагалися реанімувати протягом півтори години, але не вдалося.

 

Читайте також

«Чай не п’ю і вам не раджу». 12 правил здоров’я від доктора Неумивакіна
Помер відомий лікар Петро Фомін
Першою жінкою лікаркою в Австрії була українка з Тернопілля

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #куценко, #лікар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: