Медика з Тернопільщини відзначили державною нагородою

Опубліковано:
28 Червня, 2021 о 15:43

У День Конституції медику з Тернопільщини вручили державну нагороду. Відтак, медаллю «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» ІІІ ступеня вручили генеральному директору комунального некомерційного підприємства «Тернопільська університетська лікарня» Василю Бліхарю.

«Для мене це велика честь і оцінка не лише моєї роботи, а й всього нашого колективу Тернопільської університетської лікарні. Щиро сподіваюся, що все заплановане щодо покращення матеріально-технічної бази нашої лікарні, її облаштування та модернізації, буде реалізовано якнайшвидше, а ми далі будемо виконувати свою роботу задля допомоги та порятунку людей», – зазначив Василь Бліхар під час отримання відзнаки.



Під час святкування Дня Конституції державними нагородами також відзначили: орденом «За заслуги» ІІІ ступеня Григорія Терещука – першого проректора Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка; почесним званням «Заслужений артист України» Тетяну Шпорчук – артистку Тернопільської обласної філармонії та Віталія Лугового – актора драми Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру імені Т.Г. Шевченка

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #василь бліхар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: