«Тернопільщина має позитивну тенденцію співпраці з Німеччиною», – Михайло Головко

Опубліковано:
22 Червня, 2021 о 07:43
 

Днями голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко зустрівся з головою правління Німецько-української промислово-торговельної палати Александром Маркусом.
 
Очільник Тернопільщини висловив пану Александру слова вдячності за участь представників німецького бізнесу в інвестиційному форумі «Тернопільщина: кластер можливостей».
 
– Сьогодні ФРН та Україна є стратегічними партнерами не лише в політичних, енергетичних та безпекових питаннях, але й в економіці. Тернопільщина має позитивну тенденцію співпраці з Німеччиною, яка займає друге місце в регіональній структурі експорту та входить у п’ятірку іноземних інвесторів області. Проте, я переконаний, економічне партнерство між Німеччиною та Україною — це все ще невикористаний у повній мірі потенціал розвитку наших країн. Саме тому Німецько-українська промислово-торговельна палата є хорошою платформою для налагодження бізнес-зв’язків між державами,– зазначив Михайло Головко.
 
Під час зустрічі Михайло Головко привернув увагу пана Александра до інвестиційної привабливості Тернопільської області.
 
– У нас, як я уже наголошував, є вигідне географічне розташування, хороший економічний та інтелектуальний потенціал. Ми маємо позитивні приклади реалізації потужних проектів із залученням іноземного капіталу. З паном Александром обговорили можливості співпраці у сільському господарстві, впровадженні альтернативних джерел енергії та інших напрямках діяльності,  наголосив Михайло Головко.
 
Голова облради запевнив Голову Правління Німецько-Української промислово-торговельної палати, що обласна рада і надалі приділятиме значну увагу реалізації заходів, спрямованих на утвердженні позитивного іміджу Тернопільщини на міжнародному рівні й представленні її як території, сприятливої для інвестування та ведення бізнесу. Окрім того, домовилися про проведення спільної зустрічі тернопільського бізнесу із німецькими партнерами.
 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #михайло головко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: