В одному з відпочинкових комплексів Тернопільщини відкрили два басейни просто неба (Фото)

Опубліковано:
11 Червня, 2021

У відпочинковому комплексі «МішиН-СіТі», що поблизу Заліщиків у Добрівлянах, облаштували два басейни просто неба. Один із них з підігрівом води.

– Влітку працює два сезонних басейни: один із підігрівом, один з гірками. На території комплексу є чимале озеро. Локаційно ми розміщені дуже зручно: можна з’їхати кілька кілометрів із траси Тернопіль — Чернівці чи півкілометра з місцевої дороги, і ви вже у нас, – розповів «Терену» господар комплексу Михайло Навольський.

У готелі є 11 номерів класу «люкс», 3 номери «віп-класу», 10 чотиримісних котеджів, бар, а також ресторан на 250 осіб. 

Для гостей також облаштували дві тераси з видом на став. 

Тут можна не лише відпочити. А й відгуляти весілля, організувати корпоратив, відзначити дні народження та родинні свята. 

«МішиН-СіТі» межує із заповідником всеукраїнського значення — урочищем Обіжево. Комплекс розташований в природній западині, де затишок створюють гори з трьох боків. Неподалік протікає Дністер. 

– Неподалік комплексу є урочище Червоне, Джуринський водоспад і руїни Червоногородського замку. Можна поїхати до Заліщиків і подивитися на панораму міста згори, – радить Михайло Навольський.

Цей відпочинковий комплекс працює без вихідних – 24/7. Житло можна бронювати онлайн, безпосередньо на ресепшені чи зателефонувавши 03554 43-43-1 ; e-mail: mishyn.city@gmail.com

Докладніше –  в Інстаграмі та Фейсбуці.

Адреса закладу: Тернопільська область, Заліщицький район, село Добрівляни, вул. Національного відродження, 202.

У «МішиН-СіТі» поєднали природну красу й давні гостинні традиції.

Фото надав Михайло Навольський

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«МішиН-СіТі», #басейн, #відпочинок, #готель, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: