Чортківську школу №7 планують термомодернізувати. Навчальний заклад відвідують 500 учнів. Школа більше 10 років потребувала капітального ремонту, але на це не вистачало коштів через те, що потрібно було відремонтувати дах, опалення, електропроводку, їдальню.

Міжнародна корпорація NEFKO для впровадження проекту «Капітальний ремонт з впровадженням заходів по енергозбереженню будівель Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. №7» надала Чорткову кредит – 16,5 млн грн. Термін кредитування – до 5 років. Повернути ці кошти можна буде  щоквартальними платежами із відсотковою ставкою 3% річних у гривнях.

Також Чортківська міська рада виграла грант від Фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля (E5P) на капітальний ремонт та термомодернізацію школи у розмірі 150 тисяч євро – а це 4 млн 950 тис. грн!

Також біля школи планують збудувати сучасний спортивний комплекс. На це витратять 7 млн 578 тис. грн! Звести комплекс планують цього року.

За результатами конкурсу проектів Державного фонду регіонального розвитку 2021 року проект «Нове будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. №7» підтриманий комісією! Тож з держбюджету на будівництво майданчика мають виділити 5,1 млн грн, а решту – 2,4 млн – з бюджету Чортківської громади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освіта, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: