Володимир Болєщук: «Сучасні реанімобілі – це комфорт для медиків і врятовані життя наших людей»

Опубліковано:
5 Червня, 2021 о 08:43

Великоберезовицькій громаді передали новий автомобіль швидкої допомоги. Транспортний засіб забезпечений сучасним обладнанням, що дасть змогу оперативно виїжджати до людей, які потребують невідкладної медичної допомоги.

Привітав медиків з новими можливостями в роботі перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук. 



null

«Якщо голова громади і депутатський корпус мають бажання щось робити, то все реалізують. Бачимо в Мишковичах прекрасну амбулаторію, європейські умови праці. Основне завдання медицини — правильно і вчасно поставити діагноз. А для цього необхідна якісна апаратура. Медики Великоберезовицької громади — професіонали своєї справи. Такі реанімобілі — це не лише комфорт для медиків, але і врятовані життя наших людей», — сказав Володимир Болєщук.

null

Нагадаємо, Комунальний заклад облради «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» закупив 13 автомобілів швидкої допомоги, які роздали по громадах краю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реанімобіль, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: