«З турботою про дитину»: у Тернополі провели пізнавально-розважальні заходи для дітей

Опубліковано:
1 Червня, 2021 о 19:47

У ТЦ «Подоляни», що у Тернополі, провели розважально-пізнавальні заходи для дітей у рамках обласного марафону «З турботою про дитину». Цьогоріч він відбувся під гаслом «Громада дружня до дитини». Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Участь у розважально-пізнавальних заходах взяли діти з різних пільгових категорій: діти-сироти, діти, позбавленні батьківського піклування; діти, які перебувають у складних життєвих обставинах; діти учасників АТО; діти з особливими потребами; діти з інтернатних закладів області.



Відтак, у рамках марафону відбулася концертна програма за участі дитячих колективів Центру дитячої творчості, прем’єрний показ мультфільму, майстер-клас від представників спеціального та патрульного підрозділів Національної поліції, розваги в дитячому центрі «Мадагаскар», катання на ковзанах, гра в боулінг.

Додамо, що сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, на Тернопільщині проводять обласний марафон «З турботою про дитину». Цьогоріч він відбувся вшосте.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Міжнародний День захисту дітей, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: