«Основи сім’ї»: у школах Тернополя запровадять новий предмет

Опубліковано:
29 Травня, 2021 о 13:43

У навчальних закладах Тернополя з 1 вересня запровадять предмет «Основи сім’ї». Дисципліна буде факультативна для учнів старших класів. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«Милосердя, любов до ближнього, готовність допомогти, сім’я – це основи здорового суспільства. Тому наш обов’язок – формувати правильні цінності у наших дітей. І дуже добре, що тепер для тернопільських школярів викладатимуть курс «Основи сім’ї». Я також ініціюватиму створення міжфракційного об’єднання на захист християнських цінностей серед депутатів Тернопільської міської ради», – зазначив міський голова Сергій Надал.



Додамо, що «Основи сім’ї» – це факультативний урок, на якому старшокласників навчають, як обрати майбутніх чоловіків чи дружин, влаштувати щасливе подружнє життя, планувати й виховувати дітей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Основи сім’ї, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: