На Тернопільщині у експортованому з Польщі замороженому м’ясі птиці виявлення Salmonella enterica ser. Enteritidis.
Працівники Держпродспоживслужби виявили у заморожених курячих ніжках, що експортувались з Польщі до країн-членів ЄС Salmonella enterica ser. Enteritidis (phagetype 6D /25g). Було встановлено, що зараженою продукцію переробили м’ясо механічного обвалювання. Зокрема небезпечними є продукти виробництва Cedrob S.A., Ciechanów; відправник: AMP Logistyka Sp. z o.o., Plonsk.
Перегляньте також:
- Друге місце в Україні: ТНПУ лідирує за працевлаштуванням
- У Тернополі водій вантажівки наїхав на 47-річну жінку
Жителів області просять негайно повідомити про виявлення даного продукту в обігу у Головне управління Держпродспоживслужби (м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 20, тел. (0352) 52-10-10).