В Управлінні держпраці відзначили переможців конкурсу «Охорона праці очима дітей»

Опубліковано:
30 Квітня, 2021 о 10:43

Зобразили лікарів, будівельників, військових, а також тих, хто працює на виробництві. Це про учасників конкурсу «Охорона праці очима дітей».

Організували його в управлінні Держпраці. Журі на чолі з керівником Віталієм Мариновським обрали 9 найкращих тематичних робіт.



Своїми малюнками юні художники закликають дорослих відповідально ставитися до безпеки на робочих місцях і дбати про своє здоров’я. Цьогоріч у конкурсі участь взяли 320 дітей. За словами організатора Віталія Мариновського, наступного року планують залучити більшу кількість.

Мета конкурсу полягає не у визначенні кращих малюнків, а у формуванні культури безпеки праці і таким чином зменшення кількості нещасних випадків на виробництві.

Дев’ять переможців в трьох вікових категоріях цьогоріч отримали цінні подарунки, серед яких: айпади, еплвотчі та ейрпотси.
Зазначимо, конкурс відбувається щорічно у всіх містах України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс «Охорона праці очима дітей», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: