На Тернопільщині виявили сальмонелу у курячому м’ясі

Опубліковано:
24 Квітня, 2021 о 20:43

Інспектори виявили сальмонели в замороженому м’ясі птиці. Товар експортували з Польщі.

Як повідомляє управління Держпродспоживслужби у Тернопільській області, сальмонелу виявили у заморожених курячих ніжках, що експортувались з Польщі до країн-членів ЄС. Згодом зазначену у продукцію переробили на м’ясо механічного обвалювання та надіслали до України. Виробник: Cedrob S.A., Ciechanów.



Мешканців Тернопільщини закликають повідомляти при виявленні продукту вищесказаного виробника.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #курячі гомілки, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #польща, #сальмонела, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Spektr» – нове лице відомої стоматології
10:14, 17 Листопада, 2024

«Spektr» – нове лице відомої стоматології

ТОП новини тернопільщини: