Для тернопільських рятувальників відкрили спортмайданчик для підтримки фізичної форми (Фото)

Опубліковано:
24 Квітня, 2021 о 11:43
23 квітня в Головному управлінні ДСНС України у Тернопільській області урочисто відкрили сучасний новий спортивний майданчик із штучним покриттям. Також в цей день відбувся обласний чемпіонат з міні-футболу 2021 року, присвячений вшануванню подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

 
null
Начальник Головного управління ДСНС України в області Віктор Маслей у вітальному слові зазначив, що сьогоднішня подія важлива для усіх рятувальників, адже з появою якісного спортивного майданчика ми можемо не тільки з комфортом та зручністю проводити різноманітні спортивні змагання, але й щоденно тренуватися й підтримувати фізичну форму.
null
Право змагатись у фіналі обласного чемпіонату вибороли чотири команди підрозділів ГУ ДСНС України в області, а також почесним учасником є команда ветеранів.
Фото з мережі Інтернет
 
Запекла боротьба за звання переможця та перехідний кубок Начальника Головного управління ДСНС України у Тернопільській області триває. Вже за декілька годин ми повідомимо про результати.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: