Автоматична дезінфекція озоном: у Тернополі реалізовуватимуть польський проєкт

Опубліковано:
24 Березня, 2021

На базі інфекційного відділення КНП «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня» реалізовуватиметься пілотний проєкт автоматичної дезінфекції озоном. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як повідомляє директор КНП «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня» Андрій Артемович, польська організація «Інсектум2» презентує в Україні сучасну автоматична система планування дезінфекції «PROCAD». Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня є одним із небагатьох мед закладів країни, де готові втілювати проєкт.

«У рамках проєкту у приміщеннях інфекційного відділення проводитиметься дезінфекція озоном – це новий сучасний та безпечний метод дезінфекції, розроблений за стандартами і нормами Європейського Союзу у сфері дезінфекції», – розповідає Андрій Артемович.

Додамо, станом на 24 березня у Тернопільській дитячій лікарні – 33 хворих на COVID-19 (26 дітей, 7 дорослих). 4 хворих на коронавірус – на кисневій підтримці через маску, 5 пацієнтів з підозрою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дезінфекція, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #озон, #тернопіль, #тернопільська дитяча лікарня, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: