Соціальні працівники Шумської громади отримали 33 велосипеди

Опубліковано:
23 Березня, 2021 о 08:43

Соцпрацівники, які обслуговують одиноких непрацездатних жителів Шумської ОТГ, отримали 33 велосипеди, у рамках проєкту «Надання соціальних послуг в громаді» від Японського фонду соціального розвитку. Такий подарунок є необхідним для соціальних робітників та покликанаий полегшити їх нелегку працю та зробити мобільнішими.

«Робота проекту на цьому не закінчується – у перспективі фахівці соціальної служби мають отримати електроскутери та іншу допомогу, спрямовану на розвиток матеріальної бази соціальної служби». – зазначила координаторка програми Ольга Крентовська.



null

«Приємно, що проєкт, який розпочинали у 2018 році, має своє позитивне закінчення. Сподіваюся, що його продовження ще дасть конкретні результати.

Дякую пані Ользі, яка, будучи першим заступником міністра соціальної політики України, чимало приклала зусиль для фінансування реконструкції геріатричного відділення у Великих Дедеркалах, за її сприяння виділили кошти на створення ЦНАПУ у цій же Великодедеркальській громаді, а Шумська громада має автомобіль для осіб з особливими потребами, а також кошти на розвиток матеріальної бази Шумської громади саме у соціальній сфері». – наголосив Шумський міський голова Вадим Боярський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: