Вночі у Тернополі горіла сауна

Опубліковано:
22 Березня, 2021 о 09:43
Вночі 22 березня у Тернополі на вул. Замковій в підвалі будинку спалахнула сауна.

Як розповіли в Управлінні ДСНС, о 02:38 рятувальники отримали повідомлення про спрацювання автоматичної пожежної сигналізації в приміщенні банку на першому поверсі 4-х поверхового будинку.



Згодом стало відомо, що пожежа виникла в підвалі, у приміщенні сауни. Через це відбулось задимлення банку та верхніх поверхів.

“Під час гасіння осередку пожежі відбулося накопичення та викид продуктів піролізу деревини з подальшою появою вибухової хвилі, в результаті чого чотири рятувальники отримали незначні термічні опіки”, інформують в ДСНС.

Двох вогнеборців доправили  в лікарню. Їх життю та здоров’ю нічого не загрожує. О 03:35 пожежу вдалося локалізувати, а о 03:37 – ліквідувати.

Вогонь знищив приміщення камери сухого жару, 3 дверей, електричний камін, пошкодив облицювання стін, стелі та меблі сауни. Всього до гасіння залучили 7 одиниць техніки та 25 рятувальників.

Під час гасіння з верхніх поверхів будинку, за допомогою спеціального обладнання, врятували трьох людей, одна з них – дитина. Ще п’ять мешканців будинку вивели на свіже повітря. Причина пожежі встановлюється.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: