В Бучацькій громаді ввели додаткові обмеження через погіршення ситуації з коронавірусом

Опубліковано:
20 Березня, 2021 о 09:43
У зв’язку з ускладненням захворюваності на коронавірус, з 19 березня у Бучацькій громаді починають діяти додаткові обмеження.

Зокрема, комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заборонила на території ОТГ проведення масових заходів за участі більше 1 особи на 4 кв. м площі будівлі, проведення дискотек, роботу розважальних закладів, спортзалів та фітнес-центрів, які не можуть забезпечити обмеження кількості відвідувачів у залі з розрахунку одна особа на 10 кв.м.



Крім цього, на Буччачині заборонили приймання відвідувачів у закладах культури та перевезення пасажирів у громадському транспорті у кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння.

Нагадаємо, що під час “помаранчевого” рівня епіднебезпеки робота закладів громадського харчування після 24-ї та до 7-ї години ранку – заборонена (крім доставки та роботи на винос). Також заборонене розміщення відвідувачів у закладах на відстані меншій, ніж 2 метри за сусідніми столиками та більш як чотири особи за одним столом (без урахування дітей віком до 18 років).

Також в громаді починають діяти всі решта обмежень, які передбачені під час “помаранчевого” рівня епіднебезпеки. Ознайомитися з їх переліком можна тут.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: