За минулу добу на Тернопільщині підтвердили 625 випадків коронавірусу

Опубліковано:
19 Березня, 2021 о 11:43
На Тернопільщині щодня підтверджують понад півсотні нових випадків коронавірусу.

За останню добу в області додалося ще 625 хворих на COVID-19. Вчора ця цифра досягла рекордних 690 випадків за добу.



На жаль, знову не обійшлося без летальних випадків.

Як повідомили в обласному лабораторному центрі, померло 5 людей: чоловік 69 р. Чортківський район с. Новосілка, чоловік 70 р. м. Борщів, жінка 72 р. Тернопільський район с. Плотича, жінка 77 р. м. Тернопіль, чоловік 71 р. Чортківський район с. Більче-Золоте.

Нагадаємо, що останні тижні в області спостерігається стрімке зростання кількості хворих на коронавірусну інфекцію. Днями на Тернопільщині зареєстрували рекордну кількість смертей від COVID-19: за добу померло 14 людей. Наш регіон може потрапити у “червону” зону карантину.

Зважаючи на нову хвилю захворюваності на COVID-19, на засіданні Тернопільського міського штабу вирішили розпочати весняні канікули в школах на тиждень раніше – з 22 березня.

Крім цього, з понеділка пенсіонерам обмежать безкоштовний проїзд у громадському транспорті. У будні дні пільговики зможуть безкоштовно їздити лише з 10 до 16 години. У вихідні – без обмежень.

Також у місті заборонили усі масові заходи.

Довідково. За весь час пандемії в Тернопільській області захворіло 48 тис. 758 людей, одужало – 41 тис. 939. Летальних випадків – 678 (з них троє – жителі інших областей).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: