Сьогодні, 5 березня, на базі Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі відбувся семінар-презентація «Використання сучасних технологій у процесі впровадження якісного та безпечного харчування в закладах освіти області». Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.
«Сьогодні ми зібрали керівників відділів освіти, для того, щоб вони побачили, що шкільне меню може бути якісним і смачним. І при цьому це не потребує багато коштів. У рамках семінару ми послухали не тільки теоретичну частину, де обговорили питання якісного харчування, а й побачили реалізацію п’ятиденного меню, яке є корисним та недороговартісним», – каже начальниця управління освіти і науки Ольга Хома.
Перегляньте також:
- За рік Тернопільські поліцейські відшукали 199 зниклих дітей
- Тернопільський музей отримав експонати що нагадують про боротьбу кримськотатарського народу
Представники Національної асоціації громадського харчування презентували на практиці як скласти шкільне меню, яке з радістю будуть їсти діти. Учасники мали змогу обговорити стандарти шкільного харчування, обмінятися досвідом. На завершення семінару відбулася дегустація приготовленої їжі.