У Тернополі не можуть запустити фонтан: Злодії два місяці крадуть елементи живлення водограю

Опубліковано:
27 Лютого, 2021 о 09:43
Через злодіїв, які два місяці обкрадали елементи живлення аераційного фонтану, водограй неможливо запустити

 
Про плпачевні наслідки криміналу у Тернополі розповів місцевий житель Сергій Сінкевич.

“У Тернополі крадуть “по-чорному”. Вночі… Крайніми днями у місцевих медіа вже “пішла” інформація про те, що у парку Шевченка розікрали кабель аераційних фонтанів…( Сьогодні зустрів у центрі головного комунальника міста Олега Соколовського і отримав подробиці з “перших вуст”, – повідомляє Сергій Сінкевич. – Передаю практично дослівно… Значить, виявляється, кабель тибрили поетапно – протягом аж двох (!) місяців… І міськрада тричі зверталась з цього приводу до поліції. Але… – днями злодії здійснили “черговий транш” – познімали кабель так, що зараз фонтан запустити абсолютно не можливо”.



Як вважає пан Сергій, у парку “працювали” явно професіонали – кабель відрізали акуратно – так, щоб його запросто можна було б використати для чогось іншого… Кабель – дорогий, був у спеціальних пластикових “кожухах”. А тепер, очевидно, доведеться пожертвувати естетичним виглядом, і “запакувати” нові дроти у металевий захист.

“Самі розумієте, бюджет Тернополя змушений буде всі ці витрати оплатити… Зараз поліція, судячи з усього, вже трохи “зарухалась”, але – чи не запізно? Невже не можна було раніше виставити якісь таємно-оперативні патрулі, і зловити цих “нічних мудаків”? P.S. Додам від себе – враховуючи “професійність” викрадачів, аераційний кабель може спіткати сумна доля “скульптурної жінки”, яку колись спи*дили з бульвару і досі шукають… Корочє, бардак, – підсумовує Сергій Сінкевич”. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фонтан водограй
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: