На Буковелі на тиждень закривають ресторани
На території гірськолижного курорту “Буковель” із 22 до 28 лютого закриють заклади громадського харчування.
Про це повідомив перший заступник начальника ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Микола Сендецький, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу про роботу Буковелю з 22 лютого, передає Укрінформ.
“Ми розділяємо Буковель на дві частини. До нашої компетенції входить контроль за закладами харчування. Вони не повинні були працювати під час локдауну і, аналогічно, не мають працювати з 22 до 28 лютого”, – повідомив Сендецький.
Він зауважив, що за дотриманням карантинного режиму на Буковелі стежитимуть додаткові групи фахівців, які щодня перевірятимуть заклади громадського харчування на території гірськолижного курорту.
“Носіння масок на вулиці, біля витягів, дотримання дистанції – компетенція поліції”, – додав Сендецький.
За його словами, всі, хто катається на Буковелі, мають захисні шоломи, тому ймовірність захворіти там зменшується у рази.
У Держпродспоживслужбі пояснили, якщо люди проживають у готелі і сніданок входить до вартості проживання, то це не вважатимуть порушенням. Обід і вечерю постояльцям мають доставляти у готельний номер або продавати на виніс.
Останні новини:
- На Запоріжжі загинув 32-річний Сергій Зиско з Лановеччини
- У Збаразькій громаді Тернопільщини вимкнули ліхтарі на більшості вулиць
- Бізнесмена з Бучача, який напав на представників ТЦК біля Теребовлі, звільнили під заставу
- На Тернопільщині чоловік поранив ножем поліцейського під час перевірки документів