На території гірськолижного курорту “Буковель” із 22 до 28 лютого закриють заклади громадського харчування.
Про це повідомив перший заступник начальника ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Микола Сендецький, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу про роботу Буковелю з 22 лютого, передає Укрінформ.
Перегляньте також:
- У Тернополі водій вантажівки наїхав на 47-річну жінку
- Культурна еліта України підтримала Тернопільський мистецький коледж імені Соломії Крушельницької
“Ми розділяємо Буковель на дві частини. До нашої компетенції входить контроль за закладами харчування. Вони не повинні були працювати під час локдауну і, аналогічно, не мають працювати з 22 до 28 лютого”, – повідомив Сендецький.
Він зауважив, що за дотриманням карантинного режиму на Буковелі стежитимуть додаткові групи фахівців, які щодня перевірятимуть заклади громадського харчування на території гірськолижного курорту.
“Носіння масок на вулиці, біля витягів, дотримання дистанції – компетенція поліції”, – додав Сендецький.
За його словами, всі, хто катається на Буковелі, мають захисні шоломи, тому ймовірність захворіти там зменшується у рази.
У Держпродспоживслужбі пояснили, якщо люди проживають у готелі і сніданок входить до вартості проживання, то це не вважатимуть порушенням. Обід і вечерю постояльцям мають доставляти у готельний номер або продавати на виніс.