Що відомо про iPhone 13: чутки і думки аналітиків

Опубліковано:
19 Лютого, 2021

Можливо, ви тільки плануєте придбати новенький iPhone 12 mini в АЛЛО, а мережею уже ширяться чутки про те, яким буде айфон наступного покоління. Проте зараз поговоримо про нові актуальні моделі компанії Apple. 

Цікаві факти про 12 серію смартфонів 

1. Тепер при покупці в комплекті не має навушників та зарядного пристрою. Тож ви можете користуватися аксесуарами, які, можливо вже отримали під час придбання попередніх моделей, або ж купити нові. Гарна новина — навушники та адаптери тепер коштують дещо дешевше. Таке рішення компанія аргументує тим, що скорочення випуску цієї техніки буде мати користь для екології планети. 

2. Попередні моделі — 10 та 11 серію вже не можна купити на офіційному сайті. Така у Apple політика, але є багато магазинів офлайн та онлайн, де можна придбати будь-яку модель.. 

3. Висока якість відео Dolby Vision дуже сподобається тим, хто обожнює знімати відео чи веде свій влог. Але на жаль такий формат не підтримується в таких соціальних мережах як Facebook та Twitter.  

4. Дуже цікава функція — лідар. Її можно використовувати не тільки для фотографування, а також, наприклад, щоб виміряти зріст людини. Особливо це може сподобатися батькам, щоб відслідковувати як зростає дитина. 

5. 6 варіантів освітлення для портретної зйомки — цікава новинка для тих, хто захоплюється фотографуванням. Тепер не обов’язково мати фотоапарат, адже телефони 12 серії оснащені великою кількістю ефектів та функцій для обробки фото. Це також зацікавить людей, які ведуть свій блог в Instagram чи в інших соціальних мережах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #iphone, #смартфон
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: