На Тернопільщині відкрили ще один навчально-практичний центр

Опубліковано:
18 Лютого, 2021 о 19:43

На базі Бучацького професійно-технічного училища відкрили навчально-практичний центр. У ньому готуватимуть майбутніх зварювальників, газозварювальників, газорізальників. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Якщо говорити про висококваліфікованого спеціаліста, то хочу зазначити, що він буде тільки тоді, коли буде якісна матеріальна база. Тому, коли оновлюються навчально-практичні центри, коли осучаснюється те обладнання, яке необхідне для навчання наших учнів, то завжди відчуваєш радість і розумієш, що випускники закладу професійної освіти зможуть надати підприємцям ті робітничі послуги, які він потребує», – зазначає начальниця управління освіти та науки ТОДА Ольга Хома



Облаштувати такий центр вдалося завдяки перемозі закладу у всеукраїнському конкурсі проєктів.

Додамо, що на базі Бучацького профтехучилища це вже другий відкрити навчальний центр. Перший – готує спеціалістів у сфері освітлювання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #навчальний центр, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #профтехнавчання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: