На Тернопільщині викрили групу наркоторговців

Опубліковано:
10 Лютого, 2021
На Тернопільщині викрили групу з 8 наркоторговців, у яких вилучили наркотичних та психотропних речовин на 2 млн грн.

За даними слідства, учасники злочинного угруповання впродовж 2019-2020 років налагодили збут наркотиків на території Тернопільщини та Львівщини.

“Організатором групи був 33-річний житель Тернополя, який самостійно отримував від двох львів’ян заборонені речовини. Потім він розподіляв їх між іншими спільниками, які особисто зустрічалися з клієнтами та продавали товар. Вартість “дози” коливалася від 200 гривень до 100 євро, залежно від виду речовини та кількості замовлень”, – повідомляють в прокуратурі області.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем проживання підозрюваних, під час яких вилучили понад 5 кг канабісу, 740 пігулок МДМА і ЛСД, а також кокаїн, метамфетамін, макову солому, псилоцибінові гриби, амфетамін та “Альфа PVP”.

Вартість вилучених наркотиків та психотропів за цінами “чорного” ринку становить близько 2 млн грн

Усім учасникам угрупавання повідомили про підозру за ч. 2, 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Крім того, у зловмисників вилучили  рушницю, пістолети, ножі, кастети, арбалет, а також автомобілі та гроші.

Станом на сьогодні, п’ятьом фігурантам кримінального провадження суд обрав запобіжні заходи у виді тримання під вартою з правом внесення застави від 113 500 грн до 1 135 000 грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркоторговці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: