Жителі Нараєва на Бережанщині хочуть впорядкувати гору «Замчисько»

Опубліковано:
8 Лютого, 2021 о 09:43

Жителі села Нараїв Бережанського району хочуть впорядкувати історичну гору «Замчисько». А саме, деякі мешканці села пропонують навести лад на кладовищі, встановити там лавки, щоб на горі можна було проводити час і щоб зберігати історію цієї місцевості. Про це у мережі Facebook написав Віктор Свищо:

«Христос Родився !!!



Гора “Замчисько “, чи не найулюбленіше місце відвідування односельцями, молоддю села історичної пам”ятки ! Кілька років тому місцевою громадою було проведено обширний обсяг робіт, не буду перераховувати що саме, всі про це знають ! Але це тільки мала частка того, що ще хотілось би зробити ! Цвинтар першої світової війни знову заріс і знаходиться у вкрай занедбаному стані, Хрест, зведений всім борцям за Волю України, полеглим воїнам села, знову ледь похилився, насип знов заріс кущами та бур”янами. Потрібно подумати усім та скласти комплексний план по реконструкції та відновленню історичної пам”ятки, можливо навіть звести малі архітектурні форми, наприклад лавки, щоб можна було відпочити, подумати, сховатись від дощу…Прошу не цуратись, а жваво долучатись до обговорення проблеми та її вирішення ! Не звертайте уваги на числа на світлинах, вони встановлені неправильно, фото зроблені 29 січня 2021 року. Не будьте байдужими !!!», – пише Віктор Свищо.

https://www.facebook.com/groups/1963522927250859/permalink/2859294491007027/

null
 
null
 
 
null
null
null
null
null
null
 

Катерина Богуславська

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гора «Замчисько», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: