На Тернопільщині перевіряють будинки для літніх людей

Опубліковано:
25 Січня, 2021

На Тернопільщині правоохоронці перевірять законність роботи усіх пансіонатів для громадян похилого віку, будинків-інтернатів для осіб з інвалідністю, нарко- та алкозалежних центрів.

Як зазначають в поліції, мобільна група уже перевірили 40 таких закладів. Під час перевірок інспектори звертали увагу на безпеці перебування громадян в установах, їх наповненість та наявність відповідної юридичної документації. У результаті перевірки порушень не було виявлено.

Також мобільна група, до якої увійшли представники поліції, рятувальники, працівників закладів охорони здоров’я та райдержадміністрацій, перевірятимуть приватні дошкільні навчальні заклади.

Нагадаємо, що 21 січня 2021 року у місті Харкові у приватній будівлі, переобладнаній під будинок для людей похилого віку, сталася пожежа. За попередньою інформацією, у приватному будинку проживали 33 особи похилого віку, 15 осіб загинуло, 11 надається медична допомога.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пансіонати, #пенсіонери, #тернопіль, #тернопільські новини, #харків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: