На Тернопільщині обрали «Кращий заклад загальної середньої освіти – 2020»

Опубліковано:
5 Січня, 2021

На Тернопільщини нагородили переможців конкурсу «Кращий заклад загальної середньої освіти – 2020». Метою якого було виявлення, підтримка та поширення кращого педагогічного досвіду. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

В обласному етапі конкурсу взяли участь 10 закладів загальної середньої освіти І-ІІ ступенів та 28 закладів загальної середньої освіти І-ІІІ й ІІ-ІІІ ступенів. Навчальні заклади оцінювали за такими критеріями: функціонування і дієвість вебсайту закладу, організація освітнього простору, ефективність використання педагогічного потенціалу, забезпечення розвитку матеріально-технічної та навчально-методичної бази відповідно до вимог концепції Нової української школи та співпраця з громадськими інституціями, волонтерські ініціативи тощо.

Відтак перемогу здобули: ЗЗСО I-II ступенів с. Дзвиняч Заліщицької міської ради, ЗОШ I-III ступенів смт Гусятин Тернопільської області та ЗЗСО I-III ступенів Заліщицька державна гімназія. Переможці конкурсу отримали цінні призи та подарунки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вчителі, #конкурс, #навчальний заклад, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: