Намагався вбити знайомого: на Тернопільщині засудили чоловіка

Опубліковано:
29 Грудня, 2020

Мешканець Тернопільщини намагався вбити знайомого через борг у 2000 доларів США. Суд визнав його винним і призначив покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Як повідомляє Тернопільська обласна прокуратура, маючи намір повернути позичені гроші чоловік зателефонував знайомому і назначив зустріч. Потерпіли погодився та приїхав до будинку чоловіка на власному авто. Впродовж години вони їздили містом, шукаючи спосіб обміняти валюту, призначену нібито для розрахунку за борги.

Згодом, зупинивши по вул. Чорновола у м. Хоростків, обвинувачуваний ударив ножем потерпілого у груди. Він встиг нанести йому 10 колото-різаних ран. Однак від смерті чоловіка врятував щільний зимовий одяг, а також обмеженість рухів нападника салоном автомобіля. Медики доправили пораненого до медичного закладу, а нападника затримали правоохоронці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борг, #вбивство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хоростків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: