Тернопільським пожежники отримали нові машини

Опубліковано:
27 Грудня, 2020 о 10:13
4 спеціальні аварійно-рятувальні машини отримали сьогодні працівники ДСНС Тернопільщини.

Серед них: 2 пожежні автоцистерни, що мають здатність вивозити до місця призначення по 8 тонн води, спеціальна аварійно-рятувальна машина середнього типу на базі шасі MAN, а також унікальний автомобіль – пожежна насосно-рукавна станція на базі авто МАЗ. Ця машина здатна перекачувати 220 літрів води за секунду.



Нагадаємо, що загалом Державна служба з надзвичайних ситуацій закупила та надала Тернопільській області 33 спеціальні автомобілі різного призначення та масштабу.

null

У 2020 році за кошти резервного фонду Державного бюджету за програмою «Проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка виникла у червні 2020 року на території західних областей України» закуплено майна на суму близько 10 мільйонів гривень. Дане майно на заходах було урочисто передане у підрозділи Управління для виконання завдань за призначенням.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #нові пожежні машини, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: