На Тернопільщині у курячому м’ясі, яке експортували з Польщі, виявили сальмонелу.
Як повідомляють у Держпродспоживслужбі, у замороженому курячому м’ясі з гомілок, експортованих з Польщі до країн-членів ЄС і переробленого на м’ясо механічної обвалки, а згодом доставленого в Україну, виявлено сальмонелу.
Перегляньте також:
- У Тернопільському художньому музеї відкрили виставку Рустама Давлетова “Килимові сни”
- Чи справді у Тернополі забруднене повітря пояснили у ТОДА
Продавець: Wealthon corporate finance spolka z organiczona odpowiedzialnoscia, Warszawa), партія 21 000 кг.
Мешканців Тернопільщини закликають не кувати вищесказану продукцію, а у разі виявлення повідомляти інспекторам.