Ось чого не варто робити для чоловіка, щоб він не знахабнів

Опубліковано:
21 Грудня, 2020 о 23:13

Отже, чарівні і милі жінки, любов може бути божевільною, але вона не повинна бути сліпою. І це потрібно розуміти з перших днів стосунків! Про те, які речі, не дивлячись на пристрасть, любов і відданість, не можна робити для свого чоловіка, розповідають психологи.

1. Допомагати грошима



Постійна допомога, друга робота і тягар відповідальності за весь сімейний бюджет – це турбота далеко не жіноча. Жінка, зрозуміло, повинна працювати, заробляти, але не тягнути лямку за двох.

2. Робити дорогі презенти

Багато жінок впевнені, що цим вже точно можна купити любов або, хоча б, прихильність. А на ділі на це купується тільки той, хто готовий продатися.

3. Утішати його

Напевно, багато хто буде проти цього пункту, але все ж таки… Чоловік може бути засмучений, вимотаний, але він не повинен нити. Справа в тому, що ниття не до лиця ні жінкам, ні чоловікам. Але на жаль зустрічаються такі люди, яких постійно доводиться заспокоювати, і в підсумку ми перетворюємося в жилетку. І знаєте, що в цьому найстрашніше? Те, що ми рано чи пізно будемо втомлюватися від цієї ролі і вирішимо піти.

4. Наполягати

Стосунки повинні повинні будуватися на діалозі. Бувають суперечки, розбіжності, ми не сходимося в думках, але справа якраз в тому, щоб не дивлячись на все це, ми продовжували вести діалог, а не наполягали на своїх рішеннях, які, до речі, не завжди бувають вірними. Ми дорослі люди, якщо рішення це ніяк не вплине на ваше майбутнє, то і суперечка недоречна.

5. Бути його життєвим дороговказом

Поширена помилка: жінки впевнені, що саме вони – дороговказ. Треба поставити цьому край: не вважайте себе музою, не намагайтеся вирішити за нього його проблеми, не прагніть заповнити собою все його життя, а ним – все своє. Живіть в першу чергу для себе, тоді і чоловікові буде ясно, що він – не ваш дороговказ. І ви цілком в змозі жити і бути щасливою поза цих стосунків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: