У Кременецькій лікарні розпочали будівництво приймального відділення

Опубліковано:
20 Грудня, 2020 о 07:13

В рамках «Великого будівництва» розпочали будівельні роботи приймального відділення КНП «Кременецька районна комунальна лікарня».

Вже відбулось погодження робіт зі сторони служби газу, водоканалу, електро- та енергопостачання; здійснюється підготовка до асфальтування, закладення фундаменту.



«Згідно із проектною документацією, приймальне відділення буде мати фасад затвердженої кольорової гами, три входи: критий заїзд для автомобілів ЕМД, окремі входи для хворих, яких госпіталізовують у плановому порядку, та пацієнтів, що мають ознаки інфекційного захворювання, – йдеться у повідомленні медзакладу.

У відділенні будуть рецепція, приміщення для консультацій та оглядові, а також окремі зони для пацієнтів, що очікують лікаря, та осіб, що їх супроводжують, вбиральні.

Відділення матиме і сучасний діагностичний блок, де буде встановлено обладнання для проведення термінових аналізів та проведення досліджень (наприклад, рентгенапарат, кардіограф, гастроскоп, томограф, тощо). Окрім того, у відділенні будуть створені усі умови для проведення успішних реанімаційних заходів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: