Як чоловіки дивляться на жіночі тіла і що їх найбільше приваблює

Опубліковано:
16 Грудня, 2020 о 23:13

Кожна жінка мріє про справжнє кохання, яке вони з обранцем пронесуть через роки. Всі ми хочемо любити і бути щасливими. І тут виникає логічне запитання: чому жінки, мріючи про щастя, починають будувати стосунки з обману? Чому вони видають себе за інших і тим самим псують собі життя?

Я люблю дивитися на красивих жінок і часто спостерігаю за ними на вулиці. Я бачу молодих і зрілих, худих і не дуже, з косметикою і ненафарбованих, з зачіскою і без неї. І кожна жінка намагається бути ідеальною для свого кавалера. Всі вони нібито зроблені під один шаблон: накачані губи, накладні вії і три шари тонального крему. Такі жінки більше схожі на ляльок, ніж на чуйних і ніжних створіть, які шукають собі ідеального кена, а не справжнього чоловіка. І рано чи пізно вони знайдуть один одного, але в кінці все одно кожен залишиться при своєму, тому що обман розкриється.



Не варто хитрувати, не варто обманювати не тільки чоловіків, а й самих себе. Немає некрасивих жінок, є жінки не впевнені в собі, які бояться зізнатися всьому світу в своїй красі і показати її.

Найбільша жіноча помилка – доводити до ідеальності свою зовнішність, забуваючи при цьому про свій внутрішній світ. Чоловіків приваблює жіноча сутність, а фігурою і обличчям вони починають захоплюватися пізніше.

Для мене особисто жіноча сутність ховається десь в області живота. Я обожнюю жіночі животики. Такі милі, м’які, теплі і трохи округлі горбки, які дарують відчуття захищеності, спокою і повної гармонії. Коли був маленьким, я обожнював лежати у мами на животі. Зараз я лежу на животі у своєї дружини і це пробуджує в мені тільки найтепліші почуття.

Особливо гарні для мене вагітні жінки. Вони цілком і повністю віддаються своїм внутрішнім відчуттям і інстинктам. Вони всю свою енергію направляють в живіт, щоб захистити, зберегти і виносити здорову дитину. Вони так мило перевалюються з ноги на ногу, постійно гладять себе по животу і викликають усмішку в перехожих. Поруч з вагітними жінками чоловіки також змінюються. Вони стають більш вихованими, галантними і уважними. Це неможливо не помітити і це чудово.

Чоловіки люблять не тільки очима, як думає більшість жінок. Звичайно, зовнішність важлива для них, але не головна. Для чоловіка головне, щоб жінка була чуйною, доброю і розуміючою, щоб могла підтримати і порадити, щоб вміла слухати і чути.

Звичайно, чоловіки стежать за жінками, які їм подобаються. Вони аналізують все, починаючи від жестів і міміки, і закінчуючи ходою і манерою себе показати. Але внутрішня гармонія для чоловіка куди важливіша за зовнішню обкладинку.

Якщо жінка любить себе і сприймає себе такою, яка вона є – це неможливо не помітити. Вона поводиться так, ніби вона єдина і неповторна на всьому білому світі і це правильно. Насправді, жінкам в цьому плані набагато легше, ніж чоловікам. Їм не потрібно ні з ким змагатися, доводити свою перевагу і статусність. Їм просто достатньо бути собою, адже їм це так личить!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: