Ось як чоловіки несвідомо ображають своїх дружин і своїми ж руками руйнують шлюб

Опубліковано:
13 Грудня, 2020 о 23:13

Чому розпадаються сім’ї? Адже в шлюб вступають практично завжди дві люблячі людини, які мріють про те, щоб зробити один одного щасливими.

Однак любов – це аморфний стан, його неможливо повністю описати словами, помацати або спробувати на смак. Любов неможливо віднести і закрити в сейфі, щоб вона не зіпсувалася або її не вкрали, а як її в такому випадку зберегти?



У розлученні винні обидва партнери, але в цій статті мені хотілося б відійти від стандартних шаблонів і прояснити деякі питання.

Як сам того не бажаючи чоловік руйнує любов жінки:

Кохати – це значить боятися образити, сказати навіть погане слово людині або як-небудь принизити свою другу половинку. Якщо в основі сім’ї немає любові, то в такому випадку на чому ж базується такий союз?

1. Ти не даєш їй необхідної уваги.

Для кожної жінки увага необхіднаяк повітря, це її їжа. Вам же нічого не заважає, прийшовши додому просто обійняти свою дружину, навіть якщо у вас був важкий день. Якщо ви не говорите жінці про те, яка вона у вас чудова і як сильно ви її любите, значить у вас немає до неї любові. В такому випадку, вона робить висновок, що вона тобі не потрібна. Ви не робите заради неї ніяких дій, які б говорили про ваше ставлення до неї, значить механізм вже запущений.

2. Ти перестав хвалити її.

Жінка завжди хвалить свого чоловіка, так як розуміє наскільки йому необхідна її похвала. Але жінки не менше чоловіків потребують того, щоб їх хвалили: за смачний борщ, чисту квартиру, за те, що вона відмінна мати і мудра дружина.

3. Ти не вважаєш романтику важливою складовою стосунків.

Згадайте, як все починалося: ви дарували їй квіти, цукерки, співали пісні під гітару, дивували маленькими сюрпризами. Куди це все поділося?

Романтика живить жінку, вона наповнює її тіло енергією, вона дає їй впевненість в тому, ви все ще любите її. Романтика змушує жінок квітнути. Не дозволяйте рутині поглинути вас ні через п’ять, ні навіть через 50 років.

4. Ти занадто часто критикуєш свою жінку.

Існує два види критики – це деструктивна і конструктивна. Перш ніж вичитувати кохану подумайте про те, що в великих кількостях справедлива критика також згубна для жінок. Припускаю, що на зорі стосунків ти ніколи не чіплявся так до жінки. Пам’ятайте, що критика значно знизить самооцінку улюбленої і при цьому перетворить в її очах вас в тирана. Це вірний шлях до розставання.

5. Ти порівнюєш свою жінку з іншими.

Якби твоя дружина почала порівнювати тебе з іншими, то тобі це сподобалося? Якби вона сказала тобі, що у її начальника апетитна фігура, а ваш сусід Макс може зробити все по дому, а ти – ні. Я не думаю, що це приведе тебе в захват. Коли ти порівнюєш свою жінку з іншими, то ти не довільно їй говориш, що вона дуже блякло виглядає на їх фоні. Порівнюючи свою дружину, ти тим самим наносиш жорстокий удар по вашим стосункам і її почуттях.

Запам’ятай ти ніколи не повинен змушувати дружину сумніватися в своїх почуттях до неї, так як тільки в цьому випадку вас чекає довгий і щасливий шлюб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: