Директори шкіл Тернопільщини самі вирішуватимуть, чи йти на канікули під час посиленого карантину

Опубліковано:
11 Грудня, 2020 о 21:13

Керівники навчальних закладів Тернопільщини можуть самі вирішувати, чи впроваджувати канікули під час посилення карантину з 8 по 25 січня. Про це розповіла начальниця обласного управління освіти Ольга Хома.

За її словами, учні в цей період можуть навчатися дистанційно.



“Якщо керівники навчальних закладів бачать, що цих канікул для них забагато, то під час локдауну можливе дистанційне навчання. Тобто, ніхто не забороняє проводити дистанційне навчання, якщо це необхідно і потрібно розпочати навчальний процес. Що стосується садків, то під час локдауну дані заклади освіти працюватимуть у звичному режимі”, – каже Хома.

Нагадаємо, з 8 до 24 січня 2021 року в Україні посилять карантинні обмеження. Постанову про це прийняв Кабмін. Як розповів прем’єр-міністр Денис Шмигаль, перед тим, як прийняти таке рішення, порадилися з епідеміологами, представниками місцевої влади та бізнесу.

Згідно з постановою, протягом 16-ти днів у січні окрім заборони на проведення масових заходів, діятиме заборона на роботу кафе, ресторанів і барів (крім доставки та замовлень на винос), кінотеатрів, фітнес-клубів і спортзалів, басейнів, театрів, а також торгівельно-розважальних центрів і непродовольчих ринків. Заборонять роботу також усіх закладів освіти, окрім дитячих садків.

Під час посиленого карантину їздитиме громадський транспорт, працюватимуть продуктові магазини, аптеки, банки, автозаправки, поштові оператори, готелі, а також перукарні та салони краси за попереднім записом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: