У Збаразькому замку – презентація «Рушника» (Фото)

Опубліковано:
25 Листопада, 2020

Вишукано-шляхетна презентація літературно-мистецького часопису «Рушник» (Астон) відбулася в органній залі Збаразького замку.

Читайте також

Замки та палаци Поділля на картинах ХІХ століття

До третього випуску (між другим і третім спливло чимало часу) увійшли твори мистців мальовничої Збаражчини та гостей – письменників Тернопілля. Сім розділів – саме стільки різножанрових тем має вишуканий фоліант: «І на тім рушникові…», «Мережки», «Пісенне вишиття», «Веселі візерунки», «Творчі орнаменти», «Старовинні узори», «Незабутнє вишиття». Яскравим доповненням до «Творчих орнаментів» стали кольорові вставки із представленими творіннями вишивок, пензля, народних ремесел.

Модерував захід письменник, редактор-упорядник згаданого часопису Володимир Кравчук. З вітальним словом виступили представники місцевої влади, члени літературного об’єднання Тернопільської обласної організації НСПУ, місцеві автори.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #замок, #Збараж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рушник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: