На Тернопільщині помер лікар, який рятував людей від коронавірусу

Опубліковано:
2 Жовтня, 2020 о 07:13

1 жовтня, перестало битися серце 51-річного терапевта Почаївської лікарні Івана Венжиновича.

 

“Незбагненна втрата! Ми всі сумуємо. На 51-му році життя перестало битися серце Лікаря Венжиновича Івана Федоровича. Адміністрація та колектив висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Ми поділяємо Ваш біль та горе.



Нехай добрий світлий спомин назавжди залишиться у серцях усіх, хто знав, кого Він лікував, любив та шанував. Нехай милосердний Господь успокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях, там, де спочивають праведні. Вічна та світла пам’ять”, – йдеться у повідомленні Почаївської лікарні у Фейсбуці.

Іван Венжинович – лікував хворих на коронавірусну інфекцію, однак сам не вберігся від біди.

28 вересня  він потрапив в лікарню з діагнозом пневмонія, також у нього була підозра на коронавірусну інфекцію, зробили ПЛР-тест. Та, на жаль, його серце зупинилося. Наразі у лікарні чекають результатів ПЛР-тесту.

Слід зауважити, що фото лікаря Івана Венжиновича нещодавно облетіло всю країну. Навесні журналісти американського новинного агентства Associated Press опублікували репортаж з українських лікарень. Під час зйомок вони побували у Тернополі та Почаєві. Таким чином Іван Венжинович потрапив у фоторепортаж. А згодом його фото із написом “Дякуємо за життя” розмістили на біг-бордах по всій країні.

Щирі співчуваття рідним, близьким та колегам лікаря Івана Венжиновича.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Венжинович, #лікар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: