«Ми не бунтуємо»: очільник Тернополя пояснив чому у місті не посилюють карантинні обмеження

Опубліковано:
12 Вересня, 2020

Сергій Надал вийшов в ефір ток-шоу «Право на владу», де роз’яснив чому у Тернополі не посилюють карантинні обмеження попри «червону» зону.

За словами Сергія Надала, місто не бунтує. Однак карантинні обмеження, які диктує регіонам уряд, мер вважає незаконними, посилаючись на рішення Конституційного Суду, та виконувати їх не збирається.

«Ніякого бунту регіонів не існує.Вакцини наразі немає і навряд чи найближчим часом буде. Тому, нам треба навчитися жити в умовах цього вірусу. Закриття шкіл та дитсадків — не вихід. Заборони на їх відвідування не прописані навіть в рішенні Кабміну

Нагадаємо, що Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій віднесла до «червоної» зони міста Тернопіль, Бережани, Чортків та у Бережанському, Бучацькому, Гусятинському, Заліщицькому, Збаразькому, Монастирському, Теребовлянському, Тернопільському, Чортківському районах Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #право на владу, #тернопіль, #тернопільські новини, #червона зона
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: